Calitate și Performanță la prețul corect.

Furnizam servicii globale de expediere rapida si directa.

Livrarea  a doua zi lucrătoare este furnizată în Europa pentru coletele preluate în orele de lucru. Pentru coletele preluate cu o zi înainte de o sarbătoare publică, livrarea se va face în ziua de după perioada legală a desfașurării sărbătorii. Vom expedia coletele dumneavoastră în următoarea zi lucrătoare până la ora 17:00, cu excepția cazului în care sunt solicitate servicii precum expedierea în dimineața următoare sau expedierea într-o zi de sâmbătă.

Serviciile de expediere directă în zile precum sărbătorile publice sunt disponibile 24 de ore zilnic și pot fi obținute imediat, solicitând Servicii Speciale.

Pentru a aranja preluarea coletului dumneavoastră nu este necesar un cont.

Pentru colectări, vă rugăm să contactați:

+40 770 483 738 sau +40 770 483 738 pentru România

+ 90 444 5320 sau + 90 216 540 7481 pentru Turcia

+ 359 2 846 41 81 pentru Bulgaria

Import Express

Preluăm de la domiciliu documente și colete din toată Europa și vi le putem expedia la adresa specificată la data dorită.

read more
Transport Express International

Pentru expedierea de urgentă a documentelor sau coletelor dumneavoastră, ele vor fi preluate imediat și expediate non-stop pe cea mai rapida cale.

read more
Transport Rutier

Furnizăm opțiuni pentru preluarea și livrarea coletelor NON-STOP către destinația dorită, conform nevoilor și dorințelor dumneavoastră

read more
Transport Aerian

În transportul aerian este vorba despre viteză, siguranță și acuratețea cerințelor clienților noștri.

read more
Servicii Urgente

Când ne sunați, preluam imediat coletul și livrăm non-stop

read more
Manipulare Speciala

Putem transporta articolele valoroase sau sensibile cu deosebită grijă, viteză și siguranță. Pentru a acorda coletului atenția necesară, îl vom livra cu unul dintre serviciile noastre speciale

read more
Servicii Speciale

Mai mult decât standardizat! Personalizat chiar, pentru a se plia pe nevoile afacerii dumneavoastră! Peste tot în lume, numele nostru este sinonim cu serviciile express de livrare.

read more

Soluții eficiente

Beneficiați de experența noastră de peste 30 de ani si de rețeaua noastră globală de transport. Indiferent de necesitățile societății dumneavoastră, noi vom găsi soluția potrivită astfel încat să faceți econmie de timp și bani.

Avantaje

Compania noastră și-a propus să devină liderul pieței de transport internațional, iar exeriența este de partea noastră, avantajul colaborării cu noi este că avem o rețea vastă de transport, astfel putem oferi prețuri mai mici decât competiția noastră.

Siguranță

Beneficiați de experența globală pe care o avem și de soluțiile eficiente pe care le deținem colaborând cu cele mai mari corporații.

Livrare Rapidă

Beneficiați de sistemele noastre inovative indiferent de opțiunea aleasă.

Suport

Specialiștii noștrii sunt la dizpoziția dvs. indiferent cât de dificil sau ușor este transportul.

Acest website folosește cookie-uri și cere date personale pentru a îmbunătăți experiența de navigare.